آموزش World Of Warcraft

آموزش World Of Warcraft

World of warcraft Training

Our Site is The Best in This Field

جدیدترین آموزشها

انتخاب نوع دسته آموزشها

نقد و بررسی بازی world of warcraft

 

نقد و بررسی بازی world of warcraft

بازی محبوب و پرطرفدار world of warcraft که محصول بسیار عالی کمپانی بزرگ Blizzard می باشد بدون شک یکی از بهترین بازی های تاریخ است.

بازی فوق العاده world of warcraft به طور دقیق با بازی وارکرافت در یک مسیر هستند چرا که هر دو نیز ساخته همین کمپانی بلیزارد می باشند اما به هر حال سبک بازی world of warcraft با بازی وارکرافت کاملا متفاوت می باشد. world of warcraft یکی از بازی هایی است که فقط به صورت آنلاین می توان آن را تجربه کرد.

این بازی یکی از بازی های سبک MMORPG می باشد و شما به عنوان یک هیرو که وظیفه اش کشتن دشمنان است با بهره بردن از تعداد فراوانی ابیلیتی و اسپل توانایی هایی را در اختیار خواهید گرفت که با این توانایی ها می توانید که به دشمنان خود ضرباتی وارد نموده و آن ها را از پای در آورید.

داستان بازی world of warcraft

داستان بازی wow از رمان پر فروش و پر طرفدار وارکرافت که با چندین زبان گوناگون در چندین جلد در همه جهان به فروش رسید بر گرفته شده است. داستان بازی در یک سیاره به نام Azeroth جریان دارد و از جایی شروع می شود یک گروه تازه وارد به نام orc ها نابود شدن دنیای خودشان به سمت Azeroth حرکت می کنند و این حرکت برای Alliance ها خوشایند نمی باشد و به همین دلیل جنگ پایان ناپذیر میان Horde و Alliance ها شکل می گیرد که البته این جنگ تنها جنگ بازی نیست و این دو گروه در حالی که با هم در جنگ هستند باید که با سایر دشمنان و شیاطین سیاره خودشان Azeroth هم برای ادامه بقا وارد جنگ شوند.

هورد و الیانس(horde & alliance) در بازی به عنوان دو اتحادیه حضور دارند که بر علیه هم توطئه چینی می کنند و هرکدام از آن ها از چندین نژاد گوناگون در بازی تشکیل شده اند. البته در ادامه روند داستان بازی سیاره های تازه ای هم به بازی اضافه خواهند شد.

بازی World Of warcraft در ماه نوامبر سال ۲۰۰۴ عرضه شد و تا به حال شش بسته الحاقی برای این بازی نیز عرضه شده که عبارتند از:

  • The Burning crusade
  • Wrath Of The Lich King
  • Cataclysm
  • Mists Of Pandaria
  • Warlord Of Dreanor
  • Burning legion

و در آینده ای نزدیک هم هفتمین بسته الحاقی این بازی با نام Battle For Azeroth در دسترس قرار خواهد گرفت.

تاریخ منتشر شدن نسخه Battle For Azeroth چهاردهم ماه آگوست سال ۲۰۱۸ در نظر گرفته شده است ؛

گیم پلی بازی world of warcraft

 

خب همانگونه که قبلا گفتیم این بازی در سبک MMORPG می باشد.

شما به عنوان کاربر آغاز کردن بازی پیش از هر چیز باید یک کاراکتر ( هیرو ) به طور کاملبرای خودتون بسازید. برای ساختن کاراکتر شما نخست باید که یک نژاد در یکی از اتحادیه های Horde و Alliance انتخاب نمایید و سپس از میان کلاس های موجود بازی یک گزینه را انتخاب نمایید.

کلاس ها نقش های گوناگونی را در بازی دارند و هرکدام ابیلیتی های و اسپل ها خاصی را دارند و طبیعتا نوع بازی کردن با هر کلاس با دیگری فرق هایی دارد.

شما در بازی با توجه به کلاس کاراکتری که ساخته اید میزان زیادی اسپل در اختیار خواهید داشت که هرکدام کاربرد خاصی دارند.

همینطور شما به یک بخش دیگر با نام تلنت دسترسی پیدا خواهید کرد که با توجه به گزینش تلنت های شما شاید اسپل هی خود را تغییر دهید یا اسپل های تازه ای برای شما در نظر بگیرند یا حتی اینکه اسپل های شما قدرتمند تر بشن.

هر هیرو از چندین تلنت بهره مند است که هر کدام کاربرد خاصی دارند و همین تلنت ها باعث می شوند که سبک های گوناگون بازی را تجربه نمایید به عنوان مثال هیرو شمن دو تلنت جهت نقش دی پی اس ( کسی که دمیج به حریف میرساند و  وظیفه اش از بین بردن دشمن است) و یک تلنت برای شخصیت هیلر(کسی که اچ پی هم تیمی های خود  رو حفظ می کنه تا توانایی زنده ماندن و جنگیدن داشته باشند)

از نظر گیم پلی بلیزارد بسیار عالی کار کرده است و در اصل اصالت این سبک بازی به بلیزارد تعلق دارد و دیگر شرکت ها و بازی ها از بلیزارد الگو برداری کرده اند حتی بازی هایی که سبک هایی دیگری دارند.

شما به عنوان کاربر می توانید در دو گونه پی وی پی (Player vs Player) و پی وی ای ( Player vs Environment) بازی را تجربه نمایید و این دو گونه به طور تقریبی از همدیگر جدا هستند.

حالت  – Player vs Player

در این سبک بازی در اصل شما با جنگ میان دو اتحادیه Horde و Alliance برخورد خواهید داشت و شما در آن جا با پلیر های واقعی مانند خودتان خواهید جنگید. برای تجربه کردن این سبک بلیزارد گزینه های گوناگونی مانند آرنا ( arena ؛ در قالب جنگ های ۲vs2 و ۳vs3 ) ، بتل گراند ( battleground ؛ یا جنگ های تعداد بالا تا ۴۰vs40  ، دوئل و همینطور درگیری های آزادانه در همه مپ بازی برای کاربران قرار داده.

میزان گستردگی این گونه جنگ ها به حدی زیبا هستند که کاربران دوست دار این سبک بسیار از بازی لذت خواهند برد و احساس رضایت خواهند کرد.به همین دلیل بلیزارد در این مورد نمره قبولی کامل خواهد گرفت.

حالت – Player vs Environment

در اصل این بخش نقطه عطف داستان بازی را با خود به همراه دارد و از دانجون ها ( dungeons ) و راید ها ( Raids )  برخوردار است.

راید ها ظرفیت بالاتری در برابر دانجون ها دارا می باشند و بخش های اصلی داستان پچ هم در اونا خلاصه میشه.

گاها میان کاربران دوست دار این بازی اختلاف سلیقه به وجود می آید و بسیاری از کاربران اوج هنر و ابتکار بلیزارد در این سبک رو در پچ  Wrath Of The Lichking خلاصه شده می دانند و اعتقاد دارند که راید ها و دانجون های پچ های آینده به اندازه این پچ جذابیتی ندارند و خب باید گفت تا حدودی هم در این زمینه حق دارند.

اما به هر حال بلیزارد باز هم در این قسمت نمره کامل را می گیرد به خصوص با مواردی که در پچ آخر یعنی burning legion از بلیزارد مشاهده نمودیم که دیدیم تاکتیک ها به سادگی قبل نیستند.

شما در این قسمت با یک مجموعه موجودات با نام boss و mob برخورد خواهید کرد که میزان mob ها درهر دانجون و راید بالاست اما به هر حال قدرت زیادی ندارند و در اصل شما باید جهت تمام کردن دانجون و راید ها باس ها را شکست دهید.

جهت از بین بردن موب های داخل اینستنس ها به طور معمول راهی به جز دمیج دادن به آن ها و از بین بردنشان نخواهید داشت. اما به هر حال برای باس ها با توجه به میزان سختی دانجون شما باید روش های گوناگونی را پیاده نماید تا باس با ابیلیتی های بسیار سنگینش شما را شکست ندهد.

گرافیک بازی

بازی از گرافیک زیاد بالایی برخوردار نیست و طبیعی هم می باشد چون دنیای بازی world of warcraft بسیار بزرگ است و با این میزان گرافیک معمولی اخرین نسخه آن در حدود ۴۵ گیگ حجم دارد و اگر قرار بر این باشد که همه بازی از گرافیک بالا برخوردار باشد حجم بازی ۵ یا ۶ برابر خواهد شد.

البته این نکته را هم باید در نظر بگیریم بلیزارد در بهینه سازی بازی های خود عملکرد بسیار عالی دارد به شکلی که بازی های کمپانی بلیزارد در مقابل بازی های مانند خودشان از حجم پایین تری برخوردارند و بهینه سازی بسیار ایده آل تری دارند مخصوصا در بروزرسانی هایی که در نظر گرفته می شوند این مورد به کاملا احساس خواهد شد.

همانگونه که قبلا گفتیم بازی گرافیک چندانی ندارد اما به هر حال همین گرافیک معمولی بازی هم هرگز کاربران را اذیت نخواهد کرد و گیم پلی و داستان بازی آن قدر جذابیت دارند که معمولی بودن گرافیک را هرگز کاربران احساس نخواهند کرد.

تنظیمات قسمت گرافیکی هم در زمینه دیدن فاصله های زیاد و افکت های مختلف اسپل های هیرو های شما می باشد به این معنا که شما گرافیک را که پایین بیاورید باعث می شوید فاصله های دور رو تا هنگام نزدیکی کامل مشاهده نکنید و همینطور افکت های اسپل هایی که از آن ها استفاده لازم را می برید رو نخواهید دید.

با وجود پایین بودن گرافیک اما این بازی هرگز چیزی ار ارزش هایش کم نخواهد شد و این گرافیک برای این بازی بسیار عالی می باشد پس در این بخش نیز باز هم نمره قابل قبولی به بازی داده می شود.

 

موسیقی بازی world of warcraft

موسیقی و صدا گذاری هایی که جهت این بازی ساخته شده اند بسیار گوناگون و زیبا هستند و به گونه ای خاص هیجانی که در بازی وجود دارد را به کاربران منتقل می کند.

تشخیص بازی هم بسیار عالی می باشد به شکلی که در لحظه با آهسته و سریع شدن ریتم بازی و یا تغییر مکان شما موسیقی بازی نیز دچار تغییراتی می شود.

شما با نظر به پچ ها ، دانجون ها و راید ها ، شهر ها ، اینکه در حال جنگ باشید یا خیر موسیقی های مختلفی را خواهید شنید و این مورد یکی از لذت بخش ترین قسمت های بازی می باشد.

بلیزارد در این قسمت نیز عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده است و نمره قبولی را خواهد گرفت.

 

سرور wowzone بهترین سرور world of warcraft ایران . همین حالا بازی خود را در کنار پلیرهای حرفه ای ایرانی آغاز کنید​

مطالب زیر را هم ببینید

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها